Berg en Dal

24/7 bereikbaar voor noodgevallen

Dierenarts paarden

dierenarts paarden

Onze dierenartsen bieden professionele en kwalitatieve zorgen voor paarden. Dankzij onze jarenlange ervaring en regelmatige bijscholingen kan je rekenen op gespecialiseerde zorg voor het complete welzijn van jouw paard.

Wij werken zowel preventief (vaccineren, ontwormen) als curatief bij ziekte, wondverzorging, tandverzorging, voortplanting en verloskunde.

De belangrijkste behandelingen door onze dierenartsen zijn: mankheidsonderzoek en begeleiding van sportpaarden, aankoopskeuringen, onderzoek en behandeling van hals-en rugproblemen, onderzoek en behandeling van verschillende inwendige ziekten (zoals luchtwegproblemen, oogproblemen, maag-en darmproblemen...) alsook tandverzorging van jouw paard.

Meer details vind je op deze pagina's:

Wij zijn ook identificeerder voor paarden, erkend door het BCP (Belgische Confederatie van het Paard). Wij controleren in eerst instantie of een identificatie reeds bestaat en kunnen ingeplante microchips uitlezen. Wij planten microchips in indien er nog geen bestaat en controleren de leestbaarheid van de chip na injectie. Wij zorgen ook voor het afleveren en registreren van het identificatieattest van jouw paard.